Írska káva
Spojenie silnej čiernej kávy, kvalitnej whisky a lahodnej smotanovej šľahačky.
Nezvyčajnú chuť tomuto kávovému koktailu dodáva írska whisky. Chuťový zážitok, ktorý oceníte v chladných dňoch, keď sa potrebujete zahriať.
Jej základom by mala byť kvalitná čierna káva, skôr filtrovaná káva bez usadeniny ako napenené espreso v minimálnom objeme 1 dcl. Oslaďte ju jednou lyžičkou cukru a pridajte k nej necelý poldecový pohárik whisky. Vrch nápoja ozdobte šľahačkou s min. obsahom tuku 30 %. Pred podávaním nezabudnite poháre na kávu nahriať.
Odporúčame ju podávať v sklenených pohároch z hrušieho skla, aby ste si výsledok snaženia pri príprave mohli vychutnať čo najdlhšie.
Galéria k článku
K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.
Komentáre k článku
Doposiaľ nebol pridaný žiadny komentár.
Komentáre môžu pridávať len registrovaní užívatelia.